Nowe mieszkania Rzeszów i okolice
antraktos pisze:Z tego co widziałem na dniach otwartych to na balkonach woda stała w niektórych miejscach, a tak to raczej jest ok
flyRZE pisze:Ja wiem, że teraz jest taka moda na nazywanie zwartej zabudowy patodeweloperką, ale co jak co w Rzeszowie ciasno to na pewno nie jest, jedyny mankament to brak mpzp i fakt, że każdy deweloper buduje co chce i zabudowa nie jest spójna, ale że jest zabudowa zwarta to akurat dobrze.
weusher pisze:antraktos pisze:Z tego co widziałem na dniach otwartych to na balkonach woda stała w niektórych miejscach, a tak to raczej jest ok
Możesz jeszcze zdradzić, jak wyglądały ceny za te pozostałe kilka mieszkań na dniu otwartym? Te "rabaty do 50k" były dość kuszące, aż się z partnerką zastanawialiśmy, czy nie za szybko kupiliśmy, czy nie warto było poczekać i brać podczas tego dnia otwartego
adrian.ad pisze:bo na tych starszych rzeczywiście jest więcej miejsca i chyba jakoś bardziej projektując je dbało się o komfort i jakość życia mieszkańców
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości