[Rondo Pobitno] Lwowska 17p (Vispro)

Nowe inwestycje mieszkaniowe będące obecnie w budowie na terenie Rzeszowa i okolic.

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [Rondo Pobitno] Lwowska 17p (Vispro)

Nowe mieszkania Rzeszów i okolice

Postautor: peter » 06 lut 2026, 20:46

Ja od dłuższego czasu wiedziałem że ty coś w głową masz, ale takich głupot jak dziś to już dawno nie słyszałem, mieszkania dla zawałowców :lol: jeżeli już to lekarze i pozostały personel pobliskiego szpitala chętnie by tutaj mieszkanka kupował/wynajmował. Wiem że na DP i Witolda np. Mieszka parę pielęgniarek z racji bliskości osiedla.
peter
Maniak
Maniak

Na forum od: 04 paź 2014, 18:21

Postautor: pisul » 06 lut 2026, 22:54

Z moich spostrzeżeń karetka na Drabiniankę dojeżdża w 12 minut na Nowe Miasto w 9. Więc czas podany dla tej konkretnej lokalizacji nie jest taki nieprawdopodobny. Wiem że jesteś jeszcze młody, masz jeszcze czas kierować się takim doborem mieszkań i niekoniecznie takimi kategoriami ale każdy niestety kiedyś będzie stary. A czym będziesz starszy tym bardziej będziesz oswajał to co nieuniknione poprzez żart ;)
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: konradp » 07 lut 2026, 2:23

peter pisze:jeżeli już to lekarze i pozostały personel pobliskiego szpitala chętnie by tutaj mieszkanka kupował/wynajmował.

Ty się śmiejesz a mi reklamy dzielnicy parkowej wyskakiwały z hasłem właśnie: "mieszkania dla lekarzy" :lol:
Awatar użytkownika
konradp
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 sty 2018, 17:28

Poprzednia

Wróć do Budowa