WoJa pisze:Chyba się nie pojawiło tutaj, więc donoszę, że rozbierają przystań.
Stan na dziś. Chyba zabierają się na poważnie również za ten "barak". Czy tam wszystko zniknie? Z murowanym budynkiem stojącym obok również? (nie znalazł się w kadrze)
Nowe mieszkania Rzeszów i okolice
WoJa pisze:Chyba się nie pojawiło tutaj, więc donoszę, że rozbierają przystań.
ArekDomin pisze:To idąc twoją logiką Komunard, jeśli pomnik czynu rewolucyjnego wydaje się komuś waginalny, to również należy wrócić do liceum. Ostatnio odwiedziła mnie osoba z daleka (600 km) która nawet nie wiedziała że taki wieżowiec jest w budowie i jak przejeżdżaliśmy koło Olszynek to powiedziała mi "to teraz już można burzyć pomnik, bo macie nową c...ę". Skojarzenia są chyba nawet bardziej oczywiste niż w przypadku pomnika.
2. BUDYNEK NIŻSZY 18p N
- zakończenie prac związanych z wykonaniem montażu osprzętu dla instalacji wod.-kan., c.o., wentylacji bytowej i przeciwpożarowej budynku – części wspólnych
- zakończenie prac związanych z wykonaniem montażu osprzętu dla instalacji wod.-kan., c.o., wentylacji.
- zakończono realizację robót związanych z wykonaniem tynków
- zakończono realizację robót związanych z wykonaniem podłoży cementowych
- zakończono montaż stolarki drzwiowej części wspólnych budynku
- zakończono montaż stolarki drzwiowej do mieszkań
- zakończono montaż osprzętu instalacji c.o.
- zakończenie układania glazury na częściach wspólnych
- rozpoczęcie wykańczania ścian części wspólnych korytarzy
- rozpoczęcie robót związanych z wykonaniem wewnętrznych linii zasilających WLZ do mieszkań
- montażu systemu pożarowego SAP i DSO
- montażu okablowania oświetlenia części wspólnych
Rabik pisze:ArekDomin pisze:To idąc twoją logiką Komunard, jeśli pomnik czynu rewolucyjnego wydaje się komuś waginalny, to również należy wrócić do liceum. Ostatnio odwiedziła mnie osoba z daleka (600 km) która nawet nie wiedziała że taki wieżowiec jest w budowie i jak przejeżdżaliśmy koło Olszynek to powiedziała mi "to teraz już można burzyć pomnik, bo macie nową c...ę". Skojarzenia są chyba nawet bardziej oczywiste niż w przypadku pomnika.
Chłopie ty masz problemy jakies. Powaznie.
Mam kolezanke seksuologa - załatwie Ci wizyte ze zniżka.
Jak ktos wszedzie widzi vagine.
Ciekawy przypadek. Trudny w leczeniu ale medycyna czyni postepy
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 15 gości