Nowe mieszkania Rzeszów i okolice
bartek86 pisze:...
3. Priorytetem są bloki mieszkalne, dodam, że za tymi dwoma blokami co się budują, będą budować się kolejne 2 (widziałem mapkę z przyszłym zagospodarowaniem), Prawdopodobnie ADMA jest ich właścicielem i jak skończą te dwa z przodu, zaczną robić kolejne...
bartek86 pisze:Te dwa kolejne bloki będą szły w głąb osiedla. Od ul. Bł. Karoliny będzie to tak wyglądać: galeria, za galerią dwa bloki (budują się), później ulica i kolejne 2 bloki koło siebie. Dodam, że to wizja odległa, bo przypuszczam, że budowa ruszy za min. 2 lata. Jeszcze wiele się może zmienić.
DariuszB pisze: - co do galerii, to mam wątpliwości czy nie będą gonić, ponieważ, jak wspomniałem, są to dwie różne firmy, a prace się zaczeły. Chciałem to sprawdzić po tablicach informacyjnych, ale pogoda mi dzisiaj przeszkodziła
Sindus pisze:![]()
GKK pisze:...
Zeby bylo jasne ja nie pochlebiam takiego stawania tylko zastanawiam sie kto dzwoni i czemu mu przeszkadza skoro nie zauwazylem do tej pory ani razu zeby auto stalo na takim miejscu z naklejka ze porusza sie osoba niepelnosprawna takim autem. Kto ma w tym ineteres zeby sasiedzi ktorzy maja problem z parkowaniem a jestem przekonany ze maja wykupione miejsce parkingowe tylko ze ich zmusila sytluacja stoja jak stoja, dostawali mandaty po 500zl.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości