[ul. Szopena] Olszynki Park 220m - 41p (ApKlan)

Nowe inwestycje mieszkaniowe będące obecnie w budowie na terenie Rzeszowa i okolic.

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [Olszynki] Wieżowiec 160m - 36p (ApKlan)

Nowe mieszkania Rzeszów i okolice

Postautor: kokobi » 16 kwie 2016, 2:59

Bedzie cos w koncu czy nic z tego nie bedzie na Olszynkach i w okolicy Mostu Zamkowego :?: :?: :?:
Apklan milczy, CT nadal kleja, Hardbex sie czai a ja czekam na pociag nad Wisle :cry: :x :cry: :?: :!:
Awatar użytkownika
kokobi
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 17 lut 2016, 10:31

Postautor: Arczi » 22 kwie 2016, 8:35

Chce kupić apartament na jednej z najwyższych kondygnacji w wieżowcu Olszynki Park. Wstępnie orientowałem się jak wygląda sytuacja. Na tą chwilę dogrywane są wszystkie "EXCELE" bo inwestycja jest dużym przedsięwzięciem. Mimo, że oficjalnie sprzedaż jeszcze nie ruszyła dowiedziałem się, że najwyższe kondygnacje są już wstępnie zarezerwowane (bodajże 34, 35, 36). Planowane oddanie kompleksu budynków jest za 36 miesięcy. Otrzymałem rzuty mieszkań w postaci bardzo grubego katalogu :) Są tam wszystkie rzuty mieszkań, od parteru do 33 p. w tym wyższym budynku bo to mnie interesowało :) Mam nadzieję, że ruszy już nie długo oficjalnie sprzedaż i budowa bo tak jak pisałem chcę kupić widokowy apartament.

A i jeszcze jedno makieta całego kompleksu jest na prawdę duża i robi ogromne wrażenie :)
Arczi
Świeżak

Na forum od: 19 sty 2015, 14:46

Postautor: kokobi » 22 kwie 2016, 9:57

Arczi pisze:... Planowane oddanie kompleksu budynków jest za 36 miesięcy. Otrzymałem rzuty mieszkań w postaci bardzo grubego katalogu :) Są tam wszystkie rzuty mieszkań, od parteru do 33 p. w tym wyższym budynku bo to mnie interesowało :) Mam nadzieję, że ruszy już nie długo oficjalnie sprzedaż i budowa bo tak jak pisałem chcę kupić widokowy apartament.

A i jeszcze jedno makieta całego kompleksu jest na prawdę duża i robi ogromne wrażenie :)

Ale mnie podnieciles tym swoim wpisem, Apklan rusza do ataku, czyzby juz zaczelo sie cos "DZIAC" :?: :!: :D
Nie wierze, poki nie zobacze dowodu na to lub sam Apklan tego nie oglosi :o

Czy masz jakies zdjecia potwierdzajace to, jak ostatecznie bedzie wygladal ten kompleks, wielkosci i ceny mieszkan za m2, jak wyglada makieta calego kompleksu :?:

Juz od kilku lat ta inwestycja jest zapowiadana i do dzis nic pewnego info w sieci :?: przeciez to darmowa reklama dla Apklan :!:
@Arczi o jakim katalogu piszesz, wiesz kiedy termin rozpoczecia budowy :?:

Trudno mi zrozumiec, dlaczego Apklan zwleka z jakakolwiek info w sieci o tej oczekiwanej od dawna, prestizowej inwestycji rzeszowskiej :?: :?: :?:
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2016, 10:24 przez kokobi, łącznie zmieniany 3 razy
Awatar użytkownika
kokobi
Bywalec+
Bywalec+

Postautor: swiety » 22 kwie 2016, 10:06

^^ Masz zdjęcie makiety na 39 stronie tematu. Arczi jak cena za m2? Jak możesz wrzuć kilka zdjęć mieszkań itd.
swiety
Moderator
Moderator

Na forum od: 22 cze 2014, 19:11

Postautor: kokobi » 22 kwie 2016, 11:33

swiety pisze:^^ Masz zdjęcie makiety na 39 stronie tematu. Arczi jak cena za m2? Jak możesz wrzuć kilka zdjęć mieszkań itd.

Czy chodzi o twoje zdjecie @swiety z 24 sty 2016, 10:08 czy tez o to z budynkiem prawie ze szkla @Pieczarkowy z 26 sty 2016, 11:13 :?:
Awatar użytkownika
kokobi
Bywalec+
Bywalec+

Postautor: Pieczarkowy » 22 kwie 2016, 12:56

Wydaje mi się, że to ten sam projekt. Z tym, że swiety wrzucił makietę, a ja wizualizację, która w rzeczywistości prędzej wyglądałaby jak ta makieta. :D
Pieczarkowy
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 27 lut 2015, 18:25

Postautor: kokobi » 22 kwie 2016, 13:18

Pieczarkowy pisze:Wydaje mi się, że to ten sam projekt. Z tym, że swiety wrzucił makietę, a ja wizualizację, która w rzeczywistości prędzej wyglądałaby jak ta makieta. :D

Wyglada na to ze masz racje. Twoj obrazek jakby byl bardziej przezroczysty, wszystkie mieszkania maja zapalone swietla, wiecej bialego szkla i konstrukcji stalowej. Obrazek @swiety'go jakby mial wiecej ciemnego szkla i byl bardziej szczuplejszy :lol: ale obydwa projektyt sa podobne :P

Mam nadzieje ze w rzeczywistosci budowla Apklana bedzie jeszcze bardziej ladniejsza, jak z Manhattanu :arrow: :D
Awatar użytkownika
kokobi
Bywalec+
Bywalec+

Postautor: Arczi » 23 kwie 2016, 3:16

Makietę widziałem na żywo tego projektu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mam 'katalog' z rozmieszczeniem wszystkich mieszkań od 1 poziomu do 33 w tym Wyższym budynku.

Jak tylko znajdę wolną chwilę zeskanuję i wrzucę kilka rzutów z górnych kondygnacji.
Arczi
Świeżak

Na forum od: 19 sty 2015, 14:46

Postautor: Arrival » 23 kwie 2016, 9:47

A możesz cokolwiek o cenach napisać (widełki chociaż) czy NDA podpisywałeś? :D
Awatar użytkownika
Arrival
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 16 lis 2014, 13:59

Postautor: Sindus » 12 maja 2016, 8:36

Ku przypomnieniu Obrazek
Awatar użytkownika
Sindus
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 02 wrz 2015, 9:24

PoprzedniaNastępna

Wróć do Budowa