Nowe mieszkania Rzeszów i okolice
maciejczek pisze:A u mnie jest w łazience i w kilku mieszkaniach jakie widziałem na osiedlu np. na krośnieńskiej też były w łazience
DariuszB pisze:maciejczek pisze:A u mnie jest w łazience i w kilku mieszkaniach jakie widziałem na osiedlu np. na krośnieńskiej też były w łazience
Tak,na Krośnieńskiej zauważyłeś,że są tam piece z otwartą komorą, a oprócz tego umieszczenie piecy jest zależne od projektu w jakim realizowany jest budynek??
W tej chwili projekty małych mieszkań z piecem w przedpokoju są sensowniejsze. Kropka.
I nie można snuć tezy, że małe mieszkania mają piece w łazience.Co udowodniłem. Druga kropka.
Cieja pisze:A jak jest w końcu za zabudową pieca? Można ją wykonać?
Mój piec znajduje się w łazience. Zastanawiałem się nad tym aby zabudować piec, w ten sposób, iż góra i dół szafki zostawić otwarte w celu dobrej wentylacji. Dodatkowo zastanawiałem się czy by nie robić przodu szafki (drzwi szafkowe) ażurowe.
Jak to u Was wygląda?
Mireneusz pisze:Wtrącam się w rozmowę ale ponawiam pytanie, czy macie sygnał z satelity (blok nr 9) czy tylko ja mam coś skopane z instalacją ?
Mireneusz pisze:Problem w tym, że podłączyłem dekoder i nie ma sygnału, dlatego chciałem się upewnić czy ktokolwiek ma czy u mnie jest problem ;/
Użytkownicy przeglądający to forum: Deimon, Kognakus, rzeszowiak4321 i 23 gości