Nowe mieszkania Rzeszów i okolice
maxdm87 pisze:Wczoraj na maile przyszłych mieszkańców budy 5 i 6 trafił mail od Admy wraz z załącznikiem w postaci nowego harmonogramu spowodowanego "opóźnieniami" na budowie... w pierwszej wersji ostatni etap kończył się 2018-07-31 natomiast teraz to 2018-09-30.... a dopiero tak naprawdę startują ze ścianami budynków....
ewkaaa pisze:Witam a jak u was wyglądają balkony i okna?
My np. nie mamy jeszcze wyregulowanych okien i nie mamy zamontowanych wywietrzników. Miało być to robione dwa tygodnie temu.. A balkony wyglądają tak jak wyglądały na początku tylko szyby nam zdjęli.
ksilver pisze:ewkaaa pisze:Witam a jak u was wyglądają balkony i okna?
My np. nie mamy jeszcze wyregulowanych okien i nie mamy zamontowanych wywietrzników. Miało być to robione dwa tygodnie temu.. A balkony wyglądają tak jak wyglądały na początku tylko szyby nam zdjęli.
Wywietrzniki są ... dziwne że ich nie masz. Trzeba zgłosić do biura. U mnie usterki poprawione, fakt balkon nie wygląda rewelacyjnie, szkoda tych rurek chromowanych, wszędzie są odrapane i brudne... ale nam nie wymienią, trzeba przeżyć. Fakt pasowałby ktoś do regulacji okien.
Ktoś już coś wie na temat przeniesienia własności ? Ja już dokończam mieszkaniewiem że infrastruktura nie dokończona, ale nie wydaje mi się że to w tym roku będzie dokończone.
Użytkownicy przeglądający to forum: Jimik i 13 gości