[ul. Warszawska] Osiedle [Rudna Mała]

Nowe inwestycje mieszkaniowe będące obecnie w budowie na terenie Rzeszowa i okolic.

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [ul. Warszawska] Osiedle [Rudna Mała]

Nowe mieszkania Rzeszów i okolice

Postautor: resim » 20 paź 2025, 13:23

Wow, to jeszcze nie oddane ? :o
Interesowałem się tą inwestycją w 2023 roku, pamiętam że początkowo chyba I kwartał 24 miało być do oddania ale nic nie ruszało, finalnie wybrałem inną inwestycję która była droższa ale stwierdziłem że oszczędność na szybszym wprowadzeniu i lokalizacja trochę zrówna mi różnicę w cenie.
Ale teraz widzę że dobrze zrobiłem bo już mija 2 lata od odbioru a tutaj jeszcze bym czekał :roll:
resim
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 17 wrz 2021, 11:18

Postautor: XeroX » 20 paź 2025, 16:47

Po forach widzę inwestycja ma być oddana do zamieszkania końcem 26 grudnia - gdzieś kiedyś znalazłem.

Także w styczniu już powinno być wszystko fest gotowe.

Zasadniczo mi się styl ścian nie podoba, można by je było dać kostka szarą i mieszać z ciemniejszą do jasnej, tak by było nowoczesnej lub oliwkowy kolor i z przejściami do szarości.

Na Budzyniu (w Rudnej Małej/skrzyżowanie) inny developer potrafił lepszą koncepcję bloków zrobić, a tu tak dziwnie według mnie to wygląda.

johny20010 pisze:z jednej strony nie ma już ogrodzenia i garstka ludzi wolnym tempem układa parking ,w środku nie wiadomo, postaram się o fotkę

Zgadzam się, te kostkę brukową robi jedna ekipa na początku chyba były dwie i układają i układają wieczność kurde z 1,5 miesiąca koło już będzie bo w Sierpniu zaczęli końcem bo długo stała gruz wywieźli i tak się bawią, jak by LEGO układali czy puzzle.

Zasadniczo kiepsko raczej płacą to co będą zapitalać.
XeroX
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 26 cze 2024, 20:24

Postautor: andrzej500014 » 26 lis 2025, 14:13

Witam jak tam sytuacja bo nie dość że przesunęli wszystko tłumacząc się kierownikiem ,to nie znaczy że wszystko trzeba przesunąć o kilka miesięcy ,może ktoś coś wie na jakim etapie to wszystko jest jakieś zdjęcia bo widzę że jest spotkanie na 27 listopada o 10 ciekawe o czym będzie ,o dupie Martynie jak oni nic nie wiedzą
andrzej500014
Świeżak

Na forum od: 25 kwie 2023, 15:29

Poprzednia

Wróć do Budowa