Nowe mieszkania Rzeszów i okolice
ArekDomin pisze:Skecze to można kręcić o:
- debilnej okrągłej kładce
- mostem ze 100-metrowym pylonem nad rzeczką Wisłok i śmierdzącym zbiornikiem
- planowanej drodze z "mostem wzdłuż rzeki" (przedłużenie Rejtana)
- planowaniu mostu w najszerszym miejscu, by był jednym z najdłuższych w Polsce
- kuriozalnym pomniku komunistycznych bandytów i oprawców, którzy tylko w mojej rodzinie zakatowali 6 osób w latach 40
Lepiej mieszkać w Krośnie niż w Rzeszowie. Normalne miasto a nie dziwoląg. Największą wadą Krosna jest to że leży na Podkarpaciu, a więc podobnie jak w Rzeszowie daleko do wszystkich atrakcji i ciekawych miejsc.
Nie mogę pojąć jak ludzie mogą wyjeżdżać z Krosna albo Sandomierza i przeprowadzać się do zabetonowanego tworu miastopodobnego. Praca to nie wszystko. Pieniądze też.
-
ArekDomin pisze:Rzeszów to obecnie upadające miasto, tysiące ludzi traci właśnie pracę w przemyśle lotniczym, a zwolnień będzie jeszcze więcej. Podkarpackie za 2 miesiące będzie miało największe bezrobocie w Polsce (jeszcze zostało warmińsko-mazurskie do przebicia), za rok 2020 będzie tu największy spadek PKB ze wszystkich województw. Budowanie tego to jakieś ekonomiczne samobójstwo. A ktoś kto inwestuje w mieszkania za taką cenę w mieście w którym nie dość że nic nie ma to właśnie zaczęło upadać - dla mnie jest delikatnie mówiąc mało racjonalny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości