[ul. Odrzykońska/Bł.Karoliny] Słoneczny Stok (SM Projektant)

Nowe inwestycje mieszkaniowe będące obecnie w budowie na terenie Rzeszowa i okolic.

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [ul. Odrzykońska/Bł. Karoliny] Słoneczny Stok (Projektan

Nowe mieszkania Rzeszów i okolice

Postautor: bartek86 » 06 lut 2017, 14:16

Postanowiłem dokończyć plan osiedla, który narysowałem w piątek i lekko go modyfikować. Może uda się kiedyś całe osiedle obrysować, ale ciężko znaleźć mapy, dodatkowo mapy które kopiuje z SM są słabej jakości i przy próbie dopasowania mapy się rozjeżdżają. Efekty szybkiej pracy poniżej :>

Obrazek
Obrazek

Otwierać w nowym oknie. Mam nadzieje, że komuś się to może przyda :) Pozdrawiam
bartek86
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 sie 2015, 10:53

Postautor: JanzRzeszowa » 06 lut 2017, 15:45

Można z całą pewnością dodać jeszcze wjazd z lewej strony do pierwszego z planowanych wieżowców Admy (pomiędzy A a b2 i b3). Nad wjazdem do garażu podziemnego będzie mały parking, a na zachód plac zabaw.
Oprócz tego (sorry że się czepiam, bo doceniam że się tym zajmujesz) na zielono zrobić b2 i b3 bo istnieją już.
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 lis 2015, 13:29

Postautor: bartek86 » 06 lut 2017, 15:57

Ok :) jak najbardziej pisz co poprawić, aaa i masz może plan okolic swojego bloku? bo na forum nigdzie nie mogę znaleźć mapki z blokami 9,11, 13, 16,3,1,7,5. W swoim czasie wszystko naprostuje i dorysuje.
bartek86
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: JanzRzeszowa » 07 lut 2017, 8:02

bartek86 pisze:Ok :) jak najbardziej pisz co poprawić, aaa i masz może plan okolic swojego bloku? bo na forum nigdzie nie mogę znaleźć mapki z blokami 9,11, 13, 16,3,1,7,5. W swoim czasie wszystko naprostuje i dorysuje.

Może kolega brumar ma? Ja mam na pewno Żmigrodzką (drogę) i tam chyba są jakieś bloki pozaznaczane...sprawdzę.
A propos- teraz widzę, że SM zdjęła nawet ten poglądowy plan w dziale inwestycji, gdzie były wszystkie etapy. Zniknął. Przygrywają w ciula na całego, aby czasami ktoś nie miał większej orientacji w jakim towarzystwie kupuje blok.
Zresztą, cała ich strona zatrzymała się, w sensie technologiczno-użytkowo-estetycznym, dwie dekady temu.
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: brumar » 07 lut 2017, 9:15

JanzRzeszowa pisze:
bartek86 pisze:Ok :) jak najbardziej pisz co poprawić, aaa i masz może plan okolic swojego bloku? bo na forum nigdzie nie mogę znaleźć mapki z blokami 9,11, 13, 16,3,1,7,5. W swoim czasie wszystko naprostuje i dorysuje.

Może kolega brumar ma? Ja mam na pewno Żmigrodzką (drogę) i tam chyba są jakieś bloki pozaznaczane...sprawdzę.
A propos- teraz widzę, że SM zdjęła nawet ten poglądowy plan w dziale inwestycji, gdzie były wszystkie etapy. Zniknął. Przygrywają w ciula na całego, aby czasami ktoś nie miał większej orientacji w jakim towarzystwie kupuje blok.
Zresztą, cała ich strona zatrzymała się, w sensie technologiczno-użytkowo-estetycznym, dwie dekady temu.

Proponuję wykorzystać dane pewne:
http://mrzeszow.e-mapa.net

Natomiast link do planu osiedla tutaj:
http://www.projektant.rzeszow.pl/ss/kon.jpg
brumar
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 01 gru 2015, 23:29

Postautor: JanzRzeszowa » 07 lut 2017, 10:40

Zastanawia mnie inna kwestia dot. działek pod blokiem nr 9 przy Żmigrodzkiej..., jakie są zapisy w akcie notarialnym jeżeli chodzi o nr działek i ile tych nr działek jest wyszczególnionych w akcie?
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: bartek86 » 07 lut 2017, 13:23

Czy posiada ktoś takie koncepcyjne mapki jak poniżej dla etapów B-11, C-11, D-11 tj. okolice Żmigrodzka 9,11,13.

Obrazek
Obrazek

Z góry dzięki za pomoc.
bartek86
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: Santinel » 08 lut 2017, 23:55

D11. Blok nr. 13.
Na dokończenie bloku mają jedynie 17 miesięcy. Nie wiem co musiało by się zdarzyć by nie zdążyli. Gdyby nie mrozy to blok miał by już elewację.
Obrazek

E11: Bloki 20-23.
Tutaj mają jedyne 2 lata na dokończenie. Porównując do Arkady Mielec budującej D11, to dużo lepsza organizacja na budowie. W D11 jest taki bałagan obok bloków jak by pier**** tam bomba.
Obrazek
Santinel
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 14 maja 2016, 19:45

Postautor: Maud_b » 09 lut 2017, 10:43

Mam takie pytanie odnośnie budynków Admy 2 i 3. Na wizualizacji są brązowe okna, a na zdjęciach białe...czy źle widzę? :)
Maud_b
Świeżak

Na forum od: 16 lis 2016, 14:06

Postautor: Santinel » 09 lut 2017, 11:03

Maud_b pisze:Mam takie pytanie odnośnie budynków Admy 2 i 3. Na wizualizacji są brązowe okna, a na zdjęciach białe...czy źle widzę? :)

Okna oklejone są białą taśmą.
Santinel
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 14 maja 2016, 19:45

PoprzedniaNastępna

Wróć do Budowa