Otwierać w nowym oknie. Mam nadzieje, że komuś się to może przyda

Nowe mieszkania Rzeszów i okolice
bartek86 pisze:Okjak najbardziej pisz co poprawić, aaa i masz może plan okolic swojego bloku? bo na forum nigdzie nie mogę znaleźć mapki z blokami 9,11, 13, 16,3,1,7,5. W swoim czasie wszystko naprostuje i dorysuje.
JanzRzeszowa pisze:bartek86 pisze:Okjak najbardziej pisz co poprawić, aaa i masz może plan okolic swojego bloku? bo na forum nigdzie nie mogę znaleźć mapki z blokami 9,11, 13, 16,3,1,7,5. W swoim czasie wszystko naprostuje i dorysuje.
Może kolega brumar ma? Ja mam na pewno Żmigrodzką (drogę) i tam chyba są jakieś bloki pozaznaczane...sprawdzę.
A propos- teraz widzę, że SM zdjęła nawet ten poglądowy plan w dziale inwestycji, gdzie były wszystkie etapy. Zniknął. Przygrywają w ciula na całego, aby czasami ktoś nie miał większej orientacji w jakim towarzystwie kupuje blok.
Zresztą, cała ich strona zatrzymała się, w sensie technologiczno-użytkowo-estetycznym, dwie dekady temu.
Maud_b pisze:Mam takie pytanie odnośnie budynków Admy 2 i 3. Na wizualizacji są brązowe okna, a na zdjęciach białe...czy źle widzę?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości