[ul. Szopena] Olszynki Park 220m - 41p (ApKlan)

Nowe inwestycje mieszkaniowe będące obecnie w budowie na terenie Rzeszowa i okolic.

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [ul. Szopena] Olszynki Park 160m - 36p (ApKlan)

Nowe mieszkania Rzeszów i okolice

Postautor: niezgi » 11 sty 2020, 14:53

Apropo bycia w temacie.... To tak w komisji smoleńskiej był gość co też był w temacie bo miał złota kartę odnośnie wylatanych godzin w jakiejś linii lotniczej ;) no ale był w temacie obeznany :)
niezgi
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 06 wrz 2017, 7:38

Postautor: Adamerio » 11 sty 2020, 15:18

W folderach jest tylko sprzedaż do 33 piętra :D ciekawe co z ostatnimi ...

może punkt widokowy, restauracja?
Awatar użytkownika
Adamerio
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 30 sie 2016, 11:06

Postautor: ArekDomin » 11 sty 2020, 21:14

Arrival, nie po raz pierwszy czytam twoje żenujące wywody, kiedy tym swoim mentorskim tonem próbujesz wciskać ludziom swoje postrzeganie świata. To ja ci powiem konkretnie. Często przyjeżdżają do mnie tu do Rzeszowa ludzie z naprawdę bogatych krajów. Na przyklad z Irlandii i Luksemburga. Mój znajomy Irlandczyk (nie powiem ci ile zarabia na rok bo zasłabniesz) zawsze nocował w hotelu Bristol. Ale ostatnio wybrał inny hotel. Wiesz dlaczego? Bo powiedział że 150 euro za noc w takim mieście jak Rzeszów to jakiś ponury żart. A jednocześnie facet co roku jeździ sobie do Zurichu do hotelu The Dolder Grand. Wiesz ile tam kosztuje nocleg? 800-1000 euro.

W Krakowie apartament o standardzie bijącym na głowę każdy czterogwiazdkowy hotel można mieć za 400 zł. W centrum miasta, w nowym apartamentowcu. Nie masz pojęcia o czym piszesz.

A co do samego budynku, to jest już ostatni krok w demolowaniu miasta. Druga c**a tylko tym razem niemal tak wielka jak Sky Tower we Wrocławiu. O tym Sky Tower ciągle słyszę że to żenujący budynek który zniszczył Wrocław, megalomański przejaw ukrytych kompleksów. Nawet nie chcę myśleć co będą ludzie mówić o Rzeszowie.
ArekDomin
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 17 maja 2019, 21:18

Postautor: DyrektorBudowlany » 11 sty 2020, 21:52

@ArekDomin ja myśle, że jesli we Wrocławiu wybudowaliby troszeczke niższą wieże i ładniejszą to problemu z oszpeceniem miasta by nie było. W Rzeszowie mamy o tyle lepiej, że w bliskim sąsiedztwie Olszynki Park jest Capital Towers i myśle, że dużo ładniej będzie 160 metrowa wieża komponowac sie w takim otoczeniu. To co napisałem to kwestie wysokości ale główną role odgrywa tutaj projekt, który w przypadku olszynek projekt jest architektonicznie szybko przemijający jak juz nie przeminął :D Miejmy nadzieje, że projekt się zmienił bo nie ma jeszcze oficjalnej storny.
DyrektorBudowlany
Świeżak

Na forum od: 29 lip 2019, 19:43

Postautor: Karrrramba » 11 sty 2020, 21:57

Też mam nadzieję że coś zmienili, przynajmniej elewację.
Karrrramba
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 04 cze 2018, 23:28

Postautor: Martinn » 11 sty 2020, 23:10

Tak by to mniej więcej wyglądało:

www.NieruchomosciWRzeszowie.pl - Prowadzę portal o rzeszowskich inwestycjach!
Awatar użytkownika
Martinn
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 10 mar 2018, 16:12

Postautor: rzeszowiak23 » 11 sty 2020, 23:25

Makieta w biurze, jak i broszury potwierdzają wcześniejszy wygląd budynku. Ja uważam, że projekt nie jest zły :D
rzeszowiak23
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 26 lut 2016, 11:54

Postautor: marz » 11 sty 2020, 23:55

Moim zdaniem też wygląda całkiem nieźle. Zastanawiam się bardziej nad tym, jak się wkomponuje tak wysoki budynek, w okół tylko CT jest wyższy, można powiedzieć, że wieżowiec będzie widoczny z większości miejsc miasta, królując nad nim.. :D
marz
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 04 gru 2019, 10:18

Postautor: bartes_7 » 12 sty 2020, 0:34

ArekDomin pisze:Często przyjeżdżają do mnie tu do Rzeszowa ludzie z naprawdę bogatych krajów. Na przyklad z Irlandii i Luksemburga. Mój znajomy Irlandczyk (nie powiem ci ile zarabia na rok bo zasłabniesz) zawsze nocował w hotelu Bristol. Ale ostatnio wybrał inny hotel. Wiesz dlaczego? Bo powiedział że 150 euro za noc w takim mieście jak Rzeszów to jakiś ponury żart. A jednocześnie facet co roku jeździ sobie do Zurichu do hotelu The Dolder Grand. Wiesz ile tam kosztuje nocleg? 800-1000 euro.

Haha jesteś niezłym bajkopisarzem :) Gość poskąpił w Rzeszowie 150 euro za nocleg a w Zurichu płaci 800-1000? To gdzie poszedł? do Metalowca na Dąbrowskiego? Jak ktoś zarabia tyle że "można zasłabnąć" i jak płaci za noclegi 1000 euro to dla niego kwota 150 to śmieszny pieniądz....
bartes_7
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 07 lut 2016, 16:45

Postautor: ArekDomin » 12 sty 2020, 0:56

No widzisz, Tobie się coś tam wydaje a ja tego pana znam i takie są fakty. Facet stwierdził że płacenie 150 euro za nocleg w zadupiu to ponury żart. A zabookował pokój w Hotelu Ferdynand. Wspomniany hotel w Zurichu to totalny luksus. Pomijając fakt jak drogi jest Zurich.

Fajnie się czyta wywody ludzi którzy nie mają pojęcia o czym piszą.
ArekDomin
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 17 maja 2019, 21:18

PoprzedniaNastępna

Wróć do Budowa