[ul. Żmigrodzka] Słoneczny Stok (ADMA Development)

Nowe inwestycje mieszkaniowe będące obecnie w budowie na terenie Rzeszowa i okolic.

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [ul. Żmigrodzka] Słoneczny Stok (ADMA Development)

Nowe mieszkania Rzeszów i okolice

Postautor: Franek7 » 04 sty 2019, 18:31

Czy w czasie odbioru na balkonie bylo juz wszystko porobione ?
Czy czekacie z remontem az deweloper naprawi usterki czy jak bedzie to u was wglądało ?

Na balkonie nie mamy parapetów zewnętrznych i nie skończona jest elewacja i podłoga. Jest to wpisane do protokołu;
Nie czekamy z wykończeniem mieszkania do usunięcia usterek na balkonie, bo przedstawiciel budowlany który był przy odbiorze powiedział że jest za zimno na takie rzeczy i możliwe, że to poprawią dopiero w marcu.

Tak długo niestety nie mogę czekać.
Franek7
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 31 gru 2018, 10:10

Postautor: marwa18 » 05 sty 2019, 1:41

Blok numer 6 to wielki plac jeszcze niezakończonej budowy przed wejściem na mieszkanie ściągali przy nas folię z okien na początku poinformowali nas o kluczach później o tym że nie mam możliwości odbioru komórki lokatorskiej z powodu pracy
W oknach w drzwiach brak klamek nic nie wyregulowane informacja dla nas że prace na balkonie wykończeniowe będą wykonane w maju
Drzwi wejściowe porysowane całe z klamką brak progu wymiary mieszkania też się nie zgadzały więc nie odebraliśmy powodzenia wszystkim w odbiorze
marwa18
Świeżak

Na forum od: 09 lut 2018, 20:38

Postautor: delf » 05 sty 2019, 22:54

Pytanie moze dość banalne ale nie wiem w sumie i nie mam jak sprawdzic Czy u nas w blokach winda jest do garazu czy zaczyna się od poprostu od parteru ??
delf
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 28 lis 2017, 19:35

Postautor: mrsoze » 06 sty 2019, 0:34

Z tego co kojarzę z planów, to windy zjeżdżają do poziomu -1. Przynajmniej w 6, ale obstawiam, że w 5 jest podobnie.
mrsoze
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 30 mar 2018, 13:04

Postautor: Franek7 » 06 sty 2019, 1:41

W budynku 5 winda zjeżdża do garaży i komórek na -1 i do garaży na -2.
Franek7
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 31 gru 2018, 10:10

Postautor: KamilPlezia » 06 sty 2019, 19:55

Witam mam pytanie jak u waz z tynkami? U nas byly strasznie nie równe a w suficie dziurki, także musimy szpachlować jeszcze. Wczesniej jak rozmawiałam z kimś z Admy mówili ze tynki będą pod malowanie. Mój remontnik z którym odbierałem mieszkanie tez się kłócił że jak oni kładli tynki było zawsze już pod malowanie, a nie z dziurami. Ludzie z Admy twierdzą że tynki zawsze trzeba szpachlować. Pytanie jak to u was wyglądało? Druga sprawa otwory na drzwi za małe, klamek nie było w oknach. Pytanie jeszcze czy metrażu was się zgadzał?
Z góry dzięki za odpowiedź
KamilPlezia
Świeżak

Na forum od: 06 sty 2019, 19:45

Postautor: dzilong » 06 sty 2019, 20:00

Ogarnia ktoś jak się odpala ogrzewanie? Liczniki mam spisane, grzejniki wystygły i nie wiem jak zrobić ciepło :D
Awatar użytkownika
dzilong
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 09 maja 2018, 18:48

Postautor: Santinel » 06 sty 2019, 20:45

Współczuje wszystkim, którzy kupili tu mieszkania.

Mam tylko jedno pytanie do Was! Jak można kupić tu mieszkanie i nie sprawdzić jakie problemy były podczas oddania poprzednich budynków i teraz narzekać? No nie pojmuje tego. No chyba, że wiedzieliście o tym, i mieszkania dali wam za darmo...
Santinel
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 14 maja 2016, 19:45

Postautor: dzilong » 06 sty 2019, 21:07

Jeżeli temat nie dotyczy inwestycji, w której jest Pan właścicielem lokalu, to proszę nie zajmować się naszymi problemami tylko martwić się o swoje własne :) a najlepiej dla swojego spokoju w ogóle tu nie zaglądać jeśli nie wie Pan z własnego doświadczenia z czym mamy do czynienia a z czym nie. Nie pojmuje ludzi którzy lubią się martwić sprawami które ich nie dotyczą.
Awatar użytkownika
dzilong
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 09 maja 2018, 18:48

Postautor: Rafullo » 06 sty 2019, 21:51

Aha czyli co żeby się wypowiadać to odrazu mieszkanie trzeba mieć kupione? Ludzie właśnie po to śledzą inne tematy i zadają pytania żeby nie dać zrobić się w bambuko tak jak Wy przez Adme. Może gdybyś zadawał pytania zanim kupiłeś mieszkanie miał byś teraz mniej problemów.
Rafullo
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 05 kwie 2018, 7:47

PoprzedniaNastępna

Wróć do Budowa