Nowe mieszkania Rzeszów i okolice
Pool81 pisze:Dzień dobry. Pierwszy mój post więc witam wszystkim przyszłych sąsiadów z budynku B2 Admy i okolic.
Czytając wcześniejsze Państwa posty uwagę przykuł problem zakorkowanej Bł. Karoliny w godzinach szczytu.
W przyszłorocznym budżecie miasta Rzeszowa są środki na drogę łączącą Krośnieńską z Ustrzycką.
http://rzeszow.wyborcza.pl/rzeszow/1,34 ... LokRzeLink
Czy to będzie miało wpływ na odciążenie Bł. Karoliny?
Szukałem planów przebiegu tej drogi ale google nie dał rady.
Pozdrawiam
Paweł
dras pisze:Na naszych blokach jest z tego co wiem 4 operatorów
1. Multimedia
2. skyware
3. OST Tyczyn
4. Voice-Net - nie wiem czy mają klientów ale były swego czasu ulotki.
Ja mam i polecam skyware. Uczciwe warunki i jak dla mnie dobry serwis ( chciałem niestandardową konfigurację sieci i ją dostałem za free i bez problemu, nawet podpowiedzieli jak trzeba było).
OST korzystałem w innej części miasta i byłem zadowolony , jak bym miał zmieniać to na nich. Warunki finansowe takie same jak skyware.
Multimedia jak dla mnie za droga.
Voice-Net - odradzam.
Zaznaczam że piszę wyłącznie o internecie jako człowiek szczęśliwie nie posiadający odbiornika TV
Vube pisze:dras pisze:Na naszych blokach jest z tego co wiem 4 operatorów
1. Multimedia
2. skyware
3. OST Tyczyn
Ja mam i polecam skyware. Uczciwe warunki i jak dla mnie dobry serwis ( chciałem niestandardową konfigurację sieci i ją dostałem za free i bez problemu, nawet podpowiedzieli jak trzeba było).
OST korzystałem w innej części miasta i byłem zadowolony , jak bym miał zmieniać to na nich. Warunki finansowe takie same jak skyware.
Voice-Net - odradzam.
Zaznaczam że piszę wyłącznie o internecie jako człowiek szczęśliwie nie posiadający odbiornika TV
Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź. A miałeś kiedys jakikolwiek problem ze Skyware? jakąś przerwe w dostawie? jestem ciekaw jak u nich z serwisem sytuacja wygląda.
Vube pisze:dras pisze:Na naszych blokach jest z tego co wiem 4 operatorów
1. Multimedia
2. skyware
3. OST Tyczyn
Voice-Net - odradzam.
Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź. A miałeś kiedyś jakikolwiek problem ze Skyware? jakąś przerwę w dostawie? jestem ciekaw jak u nich z serwisem sytuacja wygląda.
dras pisze:
Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź. A miałeś kiedyś jakikolwiek problem ze Skyware? jakąś przerwę w dostawie? jestem ciekaw jak u nich z serwisem sytuacja wygląda.
Miałem. Zorientowałem się tylko dlatego że miałem serwer wystawiony i zauważyłem że nie odpowiadał. Wystarczył jeden telefon. Czekałem na naprawę godzinę. Zdarzyło się raz. Możliwe ze coś tam grzebali na sieci.
Przyznam się szczerze że po powyższej akcji sprawdzałem ich uptime przez kilka miesięcy, pingując ze swojego serwera google co minutę. Utrata 1-2 pingów dziennie jest dla mnie pomijalna. Jak mówię. Ja polecam, na razie przez prawie rok nie zawiedli mojego zaufania.
dras pisze:Nie nie pracuję. Ale jak to czytają to może mi za reklamę promocję zrobią
50/10 za 29 zł pierwsze pół roku za free miałem.
Stałe IP w cenie. Instalacja była za 1zł.
Nocami czasem podnoszą do 100/20.
Generalnie dożo zależy od tego jakie urządzenie końcowe dostaniesz od nich. To co ja mam ma już ok 6 m-c uptime i nic się nie dzieje. Czyli jest nie źle, mam nadzieję ze nie dają teraz innych
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości