DariuszB pisze:bartek86 pisze:Z innej beczki:
Byłem na blokach ADMY i sytuacja na B3 wygląda tak:
- od dziś lub jutra (15.11 lub 16.11) - ma zacząć się montaż okien
- ostatnie 7 piętro jak się pogoda bardziej nie zepsuje będzie gotowe do 10.12
- na parterze, 1p. i 2p. tynk
- w komórkach lokatorskich tynk, (czy było coś w garażach robione nie wiem)
- od parteru do piętra 4 gotowa cała elektryka
- od dołu będzie dodatkowe wejście dla ludzi (jakby przez klatkę schodowa piwnicy), szczególnie dla mam z dziećmi i wózkami (będzie wózkownia) żeby ludzie nie musieli biegać schodami obok muru w górę i dopiero do klatki
- od parteru do piętra nr 4 - gotowe są ściany działowe (na chwilę obecną kończą 4p.)
- na piętra 5,6 nie wchodziłem (zimno ogólnie było) i trudno mi powiedzieć co tam się dzieje, na pewno lada dzień będzie wylewany strop nad 6p.
PS. Posiadam kilka zdjęć z mieszkań narożnych z piętra 2 i 4, jedno mieszkanie nie otynkowane i drugie teoretycznie skończone więc mogę wrzucić komuś prywatne jak będzie ktoś chciał zobaczyć.
A masz może plany garaży podziemnych?
Czy to prawda, że garaż podziemny b2 i b3 będzie częściowo wspólny (przejezdny) z garażem galerii?
Mam plany B2 i B3 w pdfie i one będą jakby połączone, ale faktycznie oddziela je ściana, więc nie będzie można z B2 i B3 przejechać i odwrotnie, mam też plany galerii ale tylko górę i na 99% mogę powiedzieć, że galeria nie będzie połączona z B2 i B3, zresztą już teraz to widać na zdjęciu które wrzuciłem, jak się kończą bloki jest jedna długa ściana od prawa do lewa, a przed nią jest 2 ściana (jakby doklejona galerii), nie ma chyba takiej możliwości żeby przejechać między blokami, czy galerią, zresztą idiotyczne by to było.

Na tym zdjęciu chyba widać, że tam jest ściana oddzielająca galerie od B2 i B3, więc nie ma chyba możliwości przejazdu, specjalistą może wielkim nie jestem, ale chyba to zdjęcie wszystko wyjaśni.
I jeszcze na szybko połączyłem garaże (oddziela je ściana, nie ma nigdzie przejścia)