[ul. Żmigrodzka] Słoneczny Stok (ADMA Development)

Nowe inwestycje mieszkaniowe będące obecnie w budowie na terenie Rzeszowa i okolic.

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [ul. Żmigrodzka] Słoneczny Stok (ADMA Development)

Nowe mieszkania Rzeszów i okolice

Postautor: Pusheen » 06 lis 2017, 14:35

Ma ktoś może informacje odnośnie ogrzewania w bloku nr 2? Ponoć dzisiaj miało już być na 100%.
Pusheen
Świeżak

Na forum od: 25 paź 2017, 22:20

Postautor: bartek86 » 06 lis 2017, 16:19

właśnie spuszczali wodę z grzejników znaczy się odpowietrzali :) więc może już nawet działać, max. jutro
pisząc blok nr 2 masz na myśli ul. Solińska 1 ???
bartek86
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 sie 2015, 10:53

Postautor: Rolf » 06 lis 2017, 16:31

bartek86 - myślę że Pusheenowi chodziło o B2 - obecnie Solińska 3.

Straszne zamieszanie wyszło z tą numeracją ;)
Z tego co ja się orientuje to B1 zostaje jako Solińska 1 a B2 jest Solińską 3.
B6 będzie Solińską 2, czyli po lewej nieparzyście a po prawej parzyście ;)
Rolf
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 25 maja 2016, 12:45

Postautor: Pusheen » 06 lis 2017, 16:36

Rolf pisze:bartek86 - myślę że Pusheenowi chodziło o B2 - obecnie Solińska 3.

Straszne zamieszanie wyszło z tą numeracją ;)
Z tego co ja się orientuje to B1 zostaje jako Solińska 1 a B2 jest Solińską 3.
B6 będzie Solińską 2, czyli po lewej nieparzyście a po prawej parzyście ;)

Tak, chodzi mi właśnie o B2 :) Dziękuję za odpowiedzi.
Pusheen
Świeżak

Na forum od: 25 paź 2017, 22:20

Postautor: bartek86 » 06 lis 2017, 16:59

Ja pisałem o ul. Solińskiej 1.
bartek86
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 sie 2015, 10:53

Postautor: ewkaaa » 06 lis 2017, 21:05

Witam sąsiadów, mam pytane czy próbowaliście się dostać do mieszkania (ci którzy już odebrali) np w niedziele? Bo my ostatnio tak i nagle klatka jest zamknięta, brama do garażu zamknięta, klucz który dostaliśmy nie otwiera oczywiście klatki bo to klucz budowlany, na szczecie inna klatka była akurat otwarta i przechodziliśmy garażami... Cy ktoś wie coś więcej co w takiej sytuacji? ;)
ewkaaa
Świeżak

Na forum od: 11 paź 2017, 18:50

Postautor: ksilver » 06 lis 2017, 21:30

ewkaaa pisze:Witam sąsiadów, mam pytane czy próbowaliście się dostać do mieszkania (ci którzy już odebrali) np w niedziele? Bo my ostatnio tak i nagle klatka jest zamknięta, brama do garażu zamknięta, klucz który dostaliśmy nie otwiera oczywiście klatki bo to klucz budowlany, na szczecie inna klatka była akurat otwarta i przechodziliśmy garażami... Cy ktoś wie coś więcej co w takiej sytuacji? ;)

Nie miałem jeszcze takiej sytuacji... ale właśnie się zastanawiałem czy obiekt zamykają na noc... no coś już wiemy. Ale nikt nic nie mówił od developera.
Awatar użytkownika
ksilver
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 25 kwie 2017, 12:26

Postautor: ksilver » 06 lis 2017, 21:39

Przy okazji dzielę się nowinkami :
Winda znowu przestała działać, chwała Bogu że dziś nie kupiłem płytek bo bym po schodach latał z płytkami.... :mrgreen:
Prąd już mam i puki co instalacja bez zarzutów :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 09 lis 2017, 8:57 przez ksilver, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
ksilver
Bywalec
Bywalec

Postautor: ewkaaa » 06 lis 2017, 21:45

ksilver pisze:
ewkaaa pisze:Witam sąsiadów, mam pytane czy próbowaliście się dostać do mieszkania (ci którzy już odebrali) np w niedziele? Bo my ostatnio tak i nagle klatka jest zamknięta, brama do garażu zamknięta, klucz który dostaliśmy nie otwiera oczywiście klatki bo to klucz budowlany, na szczecie inna klatka była akurat otwarta i przechodziliśmy garażami... Cy ktoś wie coś więcej co w takiej sytuacji? ;)

Nie miałem jeszcze takiej sytuacji... ale właśnie się zastanawiałem czy obiekt zamykają na noc... no coś już wiemy. Ale nikt nic nie mówił od developera.

Bo niestety niczego nikt nam nie powie.. Jeśli ktoś coś będzie wiedział o ogrzewaniu w budynku nr 3 (starym B2) proszę o informacje.
A pytanie do tych którzy odebrali- czy wasze balkony też wyglądały tak nieestetycznie? Tzn brud, niedoróbki wszędzie, pogięta blacha, brudne szyby plus dziwnie wyciągnięta na zewnątrz barierka przez co powstaje duża dziura pomiędzy szkłem a balkonem, spokojnie można tam stopę włożyć..
Jeszcze jedno pytanie jak długo czekaliście na podłączenie liczników energii? Z góry dzięki!
ewkaaa
Świeżak

Na forum od: 11 paź 2017, 18:50

Postautor: ksilver » 06 lis 2017, 22:01

ewkaaa pisze:
ksilver pisze:

Bo niestety niczego nikt nam nie powie.. Jeśli ktoś coś będzie wiedział o ogrzewaniu w budynku nr 3 (starym B2) proszę o informacje.
A pytanie do tych którzy odebrali- czy wasze balkony też wyglądały tak nieestetycznie? Tzn brud, niedoróbki wszędzie, pogięta blacha, brudne szyby plus dziwnie wyciągnięta na zewnątrz barierka przez co powstaje duża dziura pomiędzy szkłem a balkonem, spokojnie można tam stopę włożyć..
Jeszcze jedno pytanie jak długo czekaliście na podłączenie liczników energii? Z góry dzięki!

Dziś się dowiedziałem ze końcem tego tygodnia mają dobijać wodę więc co za tym idzie ogrzewanie ma ruszyć... ale na 100% tego nie wiem. Jeśli chodzi o balkon to fakt szału nie ma... przy odbiorze mieszkania zgłosiłem brudne ściany na balkonie po płytkarzach (klej do płytek na bialutkich scianach balkonu), usterkę poprawiono ale tylko z jednej strony nikomu się nie chciało odwrócić głowy. :evil: więc kolejny raz zgłosiłem. Fakt dziura pomiędzy szybami a balkonem duża :mrgreen: trzeba będzie samemu to zabezpieczyć.
Jeśli chodzi o czas oczekiwania to 2-4 dni max na podłączenie prądu. Ja podpisywałem przed świętami wiec dłużej zeszło.
Awatar użytkownika
ksilver
Bywalec
Bywalec

PoprzedniaNastępna

Wróć do Budowa