Nowe mieszkania Rzeszów i okolice
Rolf pisze:bartek86 - myślę że Pusheenowi chodziło o B2 - obecnie Solińska 3.
Straszne zamieszanie wyszło z tą numeracją
Z tego co ja się orientuje to B1 zostaje jako Solińska 1 a B2 jest Solińską 3.
B6 będzie Solińską 2, czyli po lewej nieparzyście a po prawej parzyście
ewkaaa pisze:Witam sąsiadów, mam pytane czy próbowaliście się dostać do mieszkania (ci którzy już odebrali) np w niedziele? Bo my ostatnio tak i nagle klatka jest zamknięta, brama do garażu zamknięta, klucz który dostaliśmy nie otwiera oczywiście klatki bo to klucz budowlany, na szczecie inna klatka była akurat otwarta i przechodziliśmy garażami... Cy ktoś wie coś więcej co w takiej sytuacji?
ksilver pisze:ewkaaa pisze:Witam sąsiadów, mam pytane czy próbowaliście się dostać do mieszkania (ci którzy już odebrali) np w niedziele? Bo my ostatnio tak i nagle klatka jest zamknięta, brama do garażu zamknięta, klucz który dostaliśmy nie otwiera oczywiście klatki bo to klucz budowlany, na szczecie inna klatka była akurat otwarta i przechodziliśmy garażami... Cy ktoś wie coś więcej co w takiej sytuacji?
Nie miałem jeszcze takiej sytuacji... ale właśnie się zastanawiałem czy obiekt zamykają na noc... no coś już wiemy. Ale nikt nic nie mówił od developera.
ewkaaa pisze:ksilver pisze:ewkaaa pisze:Witam sąsiadów, mam pytane czy próbowaliście się dostać do mieszkania (ci którzy już odebrali) np w niedziele? Bo my ostatnio tak i nagle klatka jest zamknięta, brama do garażu zamknięta, klucz który dostaliśmy nie otwiera oczywiście klatki bo to klucz budowlany, na szczecie inna klatka była akurat otwarta i przechodziliśmy garażami... Cy ktoś wie coś więcej co w takiej sytuacji?
Nie miałem jeszcze takiej sytuacji... ale właśnie się zastanawiałem czy obiekt zamykają na noc... no coś już wiemy. Ale nikt nic nie mówił od developera.
Bo niestety niczego nikt nam nie powie.. Jeśli ktoś coś będzie wiedział o ogrzewaniu w budynku nr 3 (starym B2) proszę o informacje.
A pytanie do tych którzy odebrali- czy wasze balkony też wyglądały tak nieestetycznie? Tzn brud, niedoróbki wszędzie, pogięta blacha, brudne szyby plus dziwnie wyciągnięta na zewnątrz barierka przez co powstaje duża dziura pomiędzy szkłem a balkonem, spokojnie można tam stopę włożyć..
Jeszcze jedno pytanie jak długo czekaliście na podłączenie liczników energii? Z góry dzięki!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 14 gości