[ul. Warszawska] Osiedle [Rudna Mała]

Nowe inwestycje mieszkaniowe będące obecnie w budowie na terenie Rzeszowa i okolic.

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [ul. Warszawska] Osiedle [Rudna Mała]

Nowe mieszkania Rzeszów i okolice

Postautor: resim » 20 paź 2025, 13:23

Wow, to jeszcze nie oddane ? :o
Interesowałem się tą inwestycją w 2023 roku, pamiętam że początkowo chyba I kwartał 24 miało być do oddania ale nic nie ruszało, finalnie wybrałem inną inwestycję która była droższa ale stwierdziłem że oszczędność na szybszym wprowadzeniu i lokalizacja trochę zrówna mi różnicę w cenie.
Ale teraz widzę że dobrze zrobiłem bo już mija 2 lata od odbioru a tutaj jeszcze bym czekał :roll:
resim
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 17 wrz 2021, 11:18

Postautor: XeroX » 20 paź 2025, 16:47

Po forach widzę inwestycja ma być oddana do zamieszkania końcem 26 grudnia - gdzieś kiedyś znalazłem.

Także w styczniu już powinno być wszystko fest gotowe.

Zasadniczo mi się styl ścian nie podoba, można by je było dać kostka szarą i mieszać z ciemniejszą do jasnej, tak by było nowoczesnej lub oliwkowy kolor i z przejściami do szarości.

Na Budzyniu (w Rudnej Małej/skrzyżowanie) inny developer potrafił lepszą koncepcję bloków zrobić, a tu tak dziwnie według mnie to wygląda.

johny20010 pisze:z jednej strony nie ma już ogrodzenia i garstka ludzi wolnym tempem układa parking ,w środku nie wiadomo, postaram się o fotkę

Zgadzam się, te kostkę brukową robi jedna ekipa na początku chyba były dwie i układają i układają wieczność kurde z 1,5 miesiąca koło już będzie bo w Sierpniu zaczęli końcem bo długo stała gruz wywieźli i tak się bawią, jak by LEGO układali czy puzzle.

Zasadniczo kiepsko raczej płacą to co będą zapitalać.
XeroX
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 26 cze 2024, 20:24

Postautor: andrzej500014 » 26 lis 2025, 14:13

Witam jak tam sytuacja bo nie dość że przesunęli wszystko tłumacząc się kierownikiem ,to nie znaczy że wszystko trzeba przesunąć o kilka miesięcy ,może ktoś coś wie na jakim etapie to wszystko jest jakieś zdjęcia bo widzę że jest spotkanie na 27 listopada o 10 ciekawe o czym będzie ,o dupie Martynie jak oni nic nie wiedzą
andrzej500014
Świeżak

Na forum od: 25 kwie 2023, 15:29

Postautor: andrzej500014 » 02 sty 2026, 20:32

witam ktos cos wie o tej inwestycji jakies zdjecia
andrzej500014
Świeżak

Na forum od: 25 kwie 2023, 15:29

Postautor: XeroX » 03 sty 2026, 17:27

Wrzucam harmonogram realizacji prac:
https://monumentrudna.pl/wp-content/uploads/2025/09/Prospekt-Informacyjny.pdf
Jest wszystko opisane co wykonano

Źródło: https://monumentrudna.pl/
XeroX
Zaangażowany
Zaangażowany

Postautor: ZNAJDEK » 04 sty 2026, 12:44

To jest dokument sprzed dwóch lat
ZNAJDEK
Świeżak

Na forum od: 04 cze 2024, 17:20

Postautor: Ole » 05 sty 2026, 8:49

Rozumiem że macie tam mieszkania. To zróbcie tam kilka zdjęć i wrzućcie na forum. To działa w obie strony.
---- Regulamin Forum Rzeszowskich Inwestycji ----> https://inwestycje-rzeszow.pl/viewtopic.php?f=10&t=766
Awatar użytkownika
Ole
Moderator
Moderator

Na forum od: 04 lip 2014, 9:23

Postautor: xoxo14 » 25 sty 2026, 14:03

Wiadomo jaka sytuacja? Zrobili już ten odbiór?

XeroX pisze:Po forach widzę inwestycja ma być oddana do zamieszkania końcem 26 grudnia - gdzieś kiedyś znalazłem.

Także w styczniu już powinno być wszystko fest gotowe.

Zasadniczo mi się styl ścian nie podoba, można by je było dać kostka szarą i mieszać z ciemniejszą do jasnej, tak by było nowoczesnej lub oliwkowy kolor i z przejściami do szarości.

Na Budzyniu (w Rudnej Małej/skrzyżowanie) inny developer potrafił lepszą koncepcję bloków zrobić, a tu tak dziwnie według mnie to wygląda.

johny20010 pisze:z jednej strony nie ma już ogrodzenia i garstka ludzi wolnym tempem układa parking ,w środku nie wiadomo, postaram się o fotkę

Zgadzam się, te kostkę brukową robi jedna ekipa na początku chyba były dwie i układają i układają wieczność kurde z 1,5 miesiąca koło już będzie bo w Sierpniu zaczęli końcem bo długo stała gruz wywieźli i tak się bawią, jak by LEGO układali czy puzzle.

Zasadniczo kiepsko raczej płacą to co będą zapitalać.
xoxo14
Świeżak

Na forum od: 19 lut 2025, 17:51

Postautor: XeroX » 25 sty 2026, 21:12

Gdzie tam Panie chyba do III połowy tego roku skończą takie tempo teraz nic tam nie robią nawet kostki brukowej nie układają, syf gruzu do okoła zewnątrz budynku, wszystko podmokłe bo śnieg jest z tego co widziałem 1 samochód ciężarowy i 2 osobowe były nikogo na zewnątrz, wewnątrz to nie wiem czy coś robią.

Ewidentnie słaby developer i znalazł słabą ekipę budowlaną i ta co teraz też.
Zima to przestój dopiero marzec/kwiecień coś zaczną.

Tak jak wspomniałem byłem przyjazdem i dodam nic na zewnątrz się nie dzieje, brama (z blachy) się wali lekko nawet, bo pewnie wiatry i śnieg ją wykrzywiły ale to nie ma znaczenia.
XeroX
Zaangażowany
Zaangażowany

Postautor: johny20010 » 26 sty 2026, 8:36

Zgadzam się z przedmówcą, jestem tam przejazdem co dziennie, osiedle widmo
johny20010
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 25 cze 2018, 22:15