Uporządkowali teren w około budynku.
Wiadomo kiedy otwarcie?
XeroX pisze:Najbardziej bawi mnie ten znak 30 km/h gdzie na parkingu się tyle rozpędzi chyba pustym max 15 km/h
pisul pisze:Niby na elewacji wisi napis "Już otwarte" ale chodnik i wjazd na parking jeszcze zagrodzony!
Logo i nazwa sklepu przymocowane to pewnie na dniach otworzą:
Komunard pisze:XeroX pisze:Najbardziej bawi mnie ten znak 30 km/h gdzie na parkingu się tyle rozpędzi chyba pustym max 15 km/h
Mnie tak nie bawi, prędkość prędkością, i tak dostosujesz ją do aktualnej sytuacji drogowej, nie może być większa od 30, to formalność, bo pewnie większa mogłaby być bardzo rzadko, kto wie, może ktoś jeszcze wpadnie na godziny dla seniorów podczas kolejnej pandemii.
Bardziej zwróciłbym uwagę na znak "strefa ruchu" pod ograniczeniem, wiele osób w Polsce nie wie, co on oznacza dla pieszych, a oznacza, że piesi nie mają tutaj pierwszeństwa, są zobowiązani do korzystania z przejść dla pieszych oraz chodników, co jest nagminnie łamane.
Jeśli chodzi o kierujących, to możesz na przykład zaparkować na chodniku na zasadach ogólnych, ustępujesz nadjeżdżającemu z prawej, gdy nie ma znaków pierwszeństwa (kolejna zasada nagminnie łamana), a jak ktoś Ci wjedzie w tyłek, możesz wzywać Policję a ci muszą przyjechać
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości