Mam obawy ponieważ malowanie albo oklejanie o którym mówisz raczej robi się przed montażem elementów przyczepianych do elewacji. Stąd moja obawa o jakość wykonania. Z drugiej strony ciężko mi sobie wyobrazić, że sieciówka niedbale podchodzi do budowania swojej marki poprzez jakąś badziewną elewację. Ale jakieś obawy mimo to nadal mam jak na to patrzę. Na szczęście takie budyneczki da się szybko rozebrać i miejmy nadzieję że za xx lat coś innego tutaj zobaczymy.
To Twoje krakanie męczy. Więcej optymizmu w życiu. Ja tam nawet jak otworzą to i tak pójdę się zapytać czy są gwoździe na wage.
... daszek nad nowym główny wejściem zrobiony, pozawieszali wielkie logo z każdej strony i widać już że cały budynek będzie malowany pistoletem i w jakim kolorku:
I kolejne wielkie Kau... od strony nowej Castoramy:
Nie powinno być problemów ogólnie koniec prac jest przewidziany na listopad (druga połowa miesiąca chyba) a to jeszcze chwila czasu w grudniu powinni otworzyć. Chyba, że się stanie coś nieoczekiwanego nagle.
Szkoda że castorama nie chciała odnowić parkingu przy swoim nowym budynku. Również przydałoby się parking przy galerii Nova zrewitalizować. Niestety wątpię że się to uda :/
Budowanie takich wielkich, asfaltowych parkingów powinno być zakazane. Przed castorama wystarczyłoby postawić lub nasadzić kilkanaście dużych drzew a otoczenie wyglądałoby dużo inaczej.
Parking może wyglądać też tak :
Załączniki
D2D25B9C-8B33-47AF-88AE-9A018C1CE467.jpeg (82.73 KiB) Przeglądany 2605 razy
Ciekawe czy wzorem sąsiadów też będzie płatny parking. I szkoda że nie rozwiązano kwestii zjazdu z Rejtana jadąc od Sikorskiego, tylko trzeba będzie dalej kombinowac jak dojechać.