Zapowiedzi inwestycyjne

Aktualności dotyczące rzeszowskich inwestycji.

Re: Zapowiedzi inwestycyjne

Postautor: Ole » 24 maja 2024, 5:51

Jak lubi pchać to mu nie zabronisz. Pożyjemy zobaczymy. Wracamy do tematu.
---- Regulamin Forum Rzeszowskich Inwestycji ----> https://inwestycje-rzeszow.pl/viewtopic.php?f=10&t=766
Awatar użytkownika
Ole
Moderator
Moderator

Na forum od: 04 lip 2014, 9:23

Postautor: bystry » 25 maja 2024, 14:16

Wiadomo co się dzieje z C.H. Europa? Wiecie kto to kupił? Kiedyś była wystawiona na sprzedaż i nie mogę znaleźć tego ogłoszenia, aktualne jeszcze czy udało się znaleźć nabywcę?
bystry
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 sty 2016, 11:34

Postautor: konradp » 26 maja 2024, 22:41

Niedawno radny Kultys mówił, że zna zamierzenia nowego inwestora. Tyle tylko wiadomo chyba.
Awatar użytkownika
konradp
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 sty 2018, 17:28

Postautor: Tomek86 » 27 maja 2024, 22:30

Nie za bardzo wiedziałem gdzie to napisać bo ani Plaza ani Leclerc chyba nie mają swoich tematów. W każdym bądź razie stało się to na co zanosiło się od dawna, a przynajmniej od czasu kiedy zrobili płatny parking pod Kauflandem, Conresem/Media Markt. Dzisiaj pojawiły się parkometry Apcoa pod Leclerc/Plaza. Na razie jeszcze zamaskowane ale pewnie gdzieś niebawem uruchomią.

I w sumie to nic dziwnego, jak koło godziny 7:30 jak przejeżdżam tamtędy to Plaza zamknięta, Leclerc ledwo otwarty i o tej porze to nie ma dużo klientów a od strony Plazy masę aut zaparkowanych...
Tomek86
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 29 paź 2019, 15:35

Postautor: abrakadabra » 27 maja 2024, 23:02

Parkowanie pod plazą jest dramatyczne. Co do zasady jestem przeciwny parkometrom aczkolwiek w tym przypadku uważam że ucywilizują one tamten parking. Dobrze by było gdyby jeszcze poprawili nawierzchnie i zrobili szersze miejsca parkingowe aby zwiększył się komfort parkowania.
abrakadabra
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 19 maja 2020, 22:34

Postautor: Tomek86 » 27 maja 2024, 23:39

Hmm jako, że jestem z tamtych okolic to często korzystam no i czy ja wiem...

Mam duże auto (Ford Mondeo) i jedyne co trochę irytuje, że właśnie miejsce parkingowe jest na styk na długość. Ale akurat na szerokość nie narzekałem nigdy. Bardziej na to, że wiele osób parkuje na liniach tj na strefach wyłączonych z ruchu co skutecznie ogranicza widoczność.
Tomek86
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 29 paź 2019, 15:35

Postautor: Doniek » 28 maja 2024, 6:50

Tomek86 pisze:
I w sumie to nic dziwnego, jak koło godziny 7:30 jak przejeżdżam tamtędy to Plaza zamknięta, Leclerc ledwo otwarty i o tej porze to nie ma dużo klientów a od strony Plazy masę aut zaparkowanych...

Ja rozumiem, że jakaś część może z tych aut być zaparkowana na krzywy ryj, ale wiesz że tam jest Cityfit i apteka czynne 24h ? :) Sporo osób korzysta z siłowni przed pracą, a mało gdzie czynne sa już o 5-6 rano.
Swoją droga nie tak dawno temu zastanawiałem się iż dziwne jest to że pod Plaza/Leclerc nie ma jeszcze parkometrów, bo ostatnio pod byle jaką biedrą stawiają.
Doniek
Maniak
Maniak

Na forum od: 13 mar 2017, 23:32

Postautor: rafik » 28 maja 2024, 22:44

Tomek86 pisze:Hmm jako, że jestem z tamtych okolic to często korzystam no i czy ja wiem...

Mam duże auto (Ford Mondeo) i jedyne co trochę irytuje, że właśnie miejsce parkingowe jest na styk na długość. Ale akurat na szerokość nie narzekałem nigdy. Bardziej na to, że wiele osób parkuje na liniach tj na strefach wyłączonych z ruchu co skutecznie ogranicza widoczność.

Pod Plazą zawsze z linią między kołami, lepiej dmuchać na zimne niż martwić się wgniotką czy zarysowaniem.
rafik
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 04 sie 2014, 14:32

Postautor: Nikoś » 29 maja 2024, 10:10

I bardzo dobrze że będzie kolejny parking biletowany, byle ogarneli większą ilość parkometrów i będzie spoko. Ciekawe ile dadzą czasu standard 90 czy może 120 minut za free
Oj będzie lament gdzie parkować - ale dobrze, teraz się okaże ile faktycznie jest klientów vide pod drugiej stronie gdzie można spokojnie zaparkować i zrobić zakupy
Nikoś
Maniak
Maniak

Na forum od: 05 wrz 2015, 12:09

Postautor: pisul » 29 maja 2024, 20:41

Ole pisze:Kończąc offtopa o hipermarketach wspomnę że E.Leclerc jest przyklejony do PLAZY czyli jest galerią handlową. to mu przedłuży żywot o kilka lat.
peter pisze:Co za gość co za bzdury wypisuje, odkleiło się mu się strasznie :lol: popchnąć to co najwyżej sobie możesz wózek w biedronce :lol: napewno firmy tego pokroju nie mają swoich analityków i będą się sugerować wybujałą wyobraźnia lokalnego biegacza między budowami :lol:

Lata nauki ekonomi nie poszły na marne. Pieseł nigdy się nie myli.
Szkoda że pracownicy dowiedzą się tak nagle przed długim weekendem.

Znana sieć supermarketów E.Leclerc ogłosiła wycofanie się z polskiego rynku...

... E.Leclerc rezygnuje z Polski
Francuska sieć E.Leclerc, obecna na polskim rynku od lat, zdecydowała o zamknięciu kolejnych sklepów. Po niedawnych informacjach o likwidacji placówek w Kędzierzynie-Koźlu i Malborku, przyszła kolej na Konin i Poznań. Decyzja ta jest częścią szerszego planu wycofania się z Polski
...

źródło: https://www.rmf.fm/magazyn/news,67085,z ... iecia.html
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

PoprzedniaNastępna

Wróć do Newsy