Tomek86 pisze:
I w sumie to nic dziwnego, jak koło godziny 7:30 jak przejeżdżam tamtędy to Plaza zamknięta, Leclerc ledwo otwarty i o tej porze to nie ma dużo klientów a od strony Plazy masę aut zaparkowanych...
Tomek86 pisze:Hmm jako, że jestem z tamtych okolic to często korzystam no i czy ja wiem...
Mam duże auto (Ford Mondeo) i jedyne co trochę irytuje, że właśnie miejsce parkingowe jest na styk na długość. Ale akurat na szerokość nie narzekałem nigdy. Bardziej na to, że wiele osób parkuje na liniach tj na strefach wyłączonych z ruchu co skutecznie ogranicza widoczność.
Ole pisze:Kończąc offtopa o hipermarketach wspomnę że E.Leclerc jest przyklejony do PLAZY czyli jest galerią handlową. to mu przedłuży żywot o kilka lat.
peter pisze:Co za gość co za bzdury wypisuje, odkleiło się mu się straszniepopchnąć to co najwyżej sobie możesz wózek w biedronce
napewno firmy tego pokroju nie mają swoich analityków i będą się sugerować wybujałą wyobraźnia lokalnego biegacza między budowami
Znana sieć supermarketów E.Leclerc ogłosiła wycofanie się z polskiego rynku...
... E.Leclerc rezygnuje z Polski
Francuska sieć E.Leclerc, obecna na polskim rynku od lat, zdecydowała o zamknięciu kolejnych sklepów. Po niedawnych informacjach o likwidacji placówek w Kędzierzynie-Koźlu i Malborku, przyszła kolej na Konin i Poznań. Decyzja ta jest częścią szerszego planu wycofania się z Polski
...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość