[ul. Lubelska] CH Bella Dolina (Mayland)

Aktualności dotyczące rzeszowskich inwestycji.

Re: [ul. Lubelska] CH Bella Dolina (Mayland)

Postautor: Ole » 14 lut 2026, 7:54

No i co z tego, jak chcesz to przychodź piechotą. Ja nie będę 3km z buta robił. Nie 30 metrów tylko 3 kilometry.
Jak niedaleko będzie Aquapark to tam też będą parkingi. Ludzie będą chcieli zaparkować jak przyjadą z dziećmi.

Można mieszkać w lesie i podcierać się liśćmi ale czy każdy musi ?
---- Regulamin Forum Rzeszowskich Inwestycji ----> https://inwestycje-rzeszow.pl/viewtopic.php?f=10&t=766
Awatar użytkownika
Ole
Moderator
Moderator

Na forum od: 04 lip 2014, 9:23

Postautor: Doniek » 14 lut 2026, 10:03

dante pisze:W Rzeszowie też taki koncept Ikea pewnie powstanie, to raczej kwestia czasu...i doboru optymalnej lokalizacji, bo obecnie w Novej przy Powstańców Warszawy robi się miejsce po BRW...a może nawet w Krasnem, by się coś znalazło, jeśli zmniejszą powierzchnie Auchana, bo wielkie stare hipermarkety dla sieci handlowych obecnie największe straty generują, stąd trwa intensywne zmniejszanie ich powierzchni, a potem szybki lifting centrum handlowego i szukanie nowych najemców na powstałe powierzchnie...;)

Ty chyba nie wiesz o czym piszesz, w Auchanie ( jako obiekt ) jest wiecej ludzi niż ci się wydaje. To jest "mini galeria" gdzie aktualnie brakuje dla mnie tylko Pepco. Tam ludzi przyciąga LM i vice versa. Jak komuś kilometry przeszkadzają to są inne miejsca, natomiast są też ludzie którzy nienawidzą ciasnych alejek między regałami w tym ja.
Doniek
Maniak
Maniak

Na forum od: 13 mar 2017, 23:32

Postautor: konradp » 14 lut 2026, 17:41

Ole pisze:No i co z tego, jak chcesz to przychodź piechotą. Ja nie będę 3km z buta robił. Nie 30 metrów tylko 3 kilometry.
Jak niedaleko będzie Aquapark to tam też będą parkingi. Ludzie będą chcieli zaparkować jak przyjadą z dziećmi.

Można mieszkać w lesie i podcierać się liśćmi ale czy każdy musi ?

A rob sobie co chcesz. Czy mogę mieć swoje zdanie i nie być zaczepianym przez samochodziarzy z pianą na ustach aby dalej nie robić offtopu?

A opieranie rozwoju miast na samochodach to nie postęp tylko zacofanie. I w twoim przykładzie podcierajacym tyłek liśćmi jesteś Ty sam na to wychodzi.
Awatar użytkownika
konradp
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 sty 2018, 17:28

Poprzednia

Wróć do Newsy