Moderacja. Jeśli masz problem pisz.

Wasze uwagi, zastrzeżenia i pomysły dotyczące forum

Re: Moderacja. Jeśli masz problem pisz.

Postautor: rafik » 12 cze 2020, 10:05

Oczywiście że wrzucałem i to nawet w przytoczonym przez ciebie wątku Mostu Mazowieckiego ale nie mam zamiaru się licytować na ilość zdjęć bo nie o tym rozmawiamy.
Cytujesz mój post który jest adekwatny do poruszonego wątku i raczej większość ludzi ma podobne odczucia. To ty w tym temacie od razu zaatakowałeś użytkowników którzy dodali zdjęcia i opis obecnej sytuacji na Grabskiego w standardowym dla ciebie kpiącym stylu wypowiedzi, identycznie w temacie inwestycji na Krakowskiej. Choć tam już zostałeś wypunktowany za standardowe manipulacje ;)

Koniec polemiki z mojej strony.
rafik
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 04 sie 2014, 14:32

Postautor: rafik » 19 gru 2020, 23:51

Dlaczego gdy usuwany jest post przez moderację jego autor nie dostaje wiadomości z uzasadnieniem?
rafik
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 04 sie 2014, 14:32

Postautor: Ole » 20 gru 2020, 9:45

Ja tam ci ostatnie usuwałem żadnego ale mogę powiedzieć że zwykle ma miejsce naruszenie regulaminu forum.
---------
Awatar użytkownika
Ole
Moderator
Moderator

Na forum od: 04 lip 2014, 9:23

Postautor: konradp » 30 kwie 2021, 19:02

Czy jest funkcja na forum która pozwala nie widzieć postów wybranego użytkownika ?
Awatar użytkownika
konradp
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 sty 2018, 17:28

Postautor: Steeler » 06 paź 2022, 8:01

Czy możecie coś zrobić z tymi wątkami o chińsko-cyrylicznych tytułach? Jakoś nie mam ochoty w to klikać, a wciąż wiszą na liście nieprzeczytanych postów.

Dziękuję.
Awatar użytkownika
Steeler
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 21 cze 2014, 12:20

Postautor: Ole » 06 paź 2022, 11:26

Już posprzątane. Nie było mnie kilka dni.
---------
Awatar użytkownika
Ole
Moderator
Moderator

Na forum od: 04 lip 2014, 9:23

Postautor: voy » 13 lis 2022, 21:32

viewtopic.php?f=27&p=88892#p88892

Prośba do moderatorów o interwencję w sprawie wypowiedzi z podlinkowanego posta. Atak ad personam, zarzucanie wprost pisania bzdur pomimo obecnej wcześniej argumentacji. Jeśli forum ma trzymać poziom, takie rzeczy nie powinny uchodzić.

Ponadto prośba o zmianę tytułu podlinkowanego wątku np. na "Podkarpackie - dane statystyczne".
voy
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 31 sie 2014, 17:13

Postautor: pisul » 13 lis 2022, 21:52

Każdy ma prawo się wypowiedzieć w tym i ja. Czy tego mi zabronisz?
A Arek gdzie się tylko da robi to co robi, przykład z Gazety Wyborczej?

Obrazek

Obrazek

Zresztą u nas na forum nie lepiej i takich wpisów o pejoratywnym zabarwieniu są dziesiątki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jeżeli ktoś tak pisze o moim mieście i o mieszkańcach to nie dziw się że będę reagował. Zresztą nie tylko ja zauważam że z tymi wpisami jest coś nie halo i trolla nazwałem trollem:

Arrival pisze:Nie karmcie już tego trolla bo aż szkoda transferu na forum. Arek wygrywa konkurs na największego masochistę w kraju. W 21 wieku żyje w miejscu, w którym mu wszystko przeszkadza zamiast po prostu ruszyć tyłek gdziekolwiek indziej.

Kolego Voy, temu forumowiczowi też zabronisz się wypowiadać czy tylko mi?
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: voy » 15 lis 2022, 21:49

W tym momencie rozpatrujemy konkretny przypadek. Zestawmy te dwa fragmenty postów:

ArekDomin pisze:Edit: Przepraszam za błąd, proszę przenieść do działu "Region".
1. Podkarpackie w 2019 miało wyższe PKB na mieszkańca niż warmińsko-mazurskie i lubelskie. Według najnowszych danych (1q22) wyprzedza już tylko lubelskie i to minimalnie - PKB lubelskiego rośnie szybciej. Prawdopodobnie na koniec roku podkarpackie będzie na ostatnim miejscu pod względem PKB na mieszkańca. Jeszcze niedawno PKB Podkarpacia per capita to było 98% świętokrzyskiego, teraz to już tylko 93%. Nawet świętokrzyskie nam odlatuje.
2. Pod względem bezrobocia 18 lat temu podkarpackie było na 10 miejscu. Rok temu wyższe bezrobocie było tylko w warmińsko-mazurskim. Po skorygowaniu danych przez GUS o czym czytałem kilka dni temu podkarpackie ma po raz pierwszy w historii najwyższe bezrobocie w całej Polsce.
3. Pod względem średniego wynagrodzenia gorzej niż w podkarpackim jest już tylko w warmińsko-mazurskim. Rok temu średnia pensja w lubuskim była wyższa o 310 zł niż w podkarpackim. Obecnie jest wyższa o 472 zł.
Podsumowując:
- Podkarpackie jest na 15 miejscu pod względem PKB na mieszkańca i bardzo prawdopodobne że do końca roku znajdzie się na 16 - ostatnim.
- Podkarpackie po raz pierwszy w historii ma największe bezrobocie w kraju
- Średnia pensja w podkarpackim rośnie wolniej niż nie tylko w bogatych regionach ale nawet tych średnich (np. w kujawsko-pomorskim i podlaskim).

versus

pisul pisze:Arek robi z Rzeszowa to co Tusk z Polską. Pamiętam jak opowiadał - "pod koniec jesieni chleb za 30zł, w Odrze rtęć miała występować z brzegów na całe dekady miała zatruć ryby(a widział ktoś rtęć?), miało braknąć cukru, węgla, gazu"... Wszystko okazało się bzdurą wyssaną z brudnego palucha. Arek nie lepszy. Każdy post każdy temat powstał jedynie żeby szkalować nasze miasto. Rozumiem jest wolność słowa i każdy może pleść androny ale poziom bzdur powinien mieć jakąś granicę.

Można się obrażać na fakty i rzeczywistość, wręcz ją zaklinać, natomiast zarzut pisania bzdur jest w mojej ocenie poniżej pasa, co wymagało interwencji.

Dziękuję moderatorom za zmianę nazwy wątku o dużym potencjale merytorycznym.
voy
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 31 sie 2014, 17:13

Poprzednia

Wróć do Sprawy techniczne i propozycje